Kjøp blekkpatroner som passer til din OKI-printer

Mange av oss sitter i dag på hjemmekontor, stadig flere driver sitt eget selskap, og en hel del jobber i eget enkeltpersonforetak. Da er det ingen andre enn en selv som tar ansvar for å ivareta nødvendig arbeidsutstyr, som å fylle OKI-printeren med blekk.

Sørg for å ha utstyret i orden

Lite er så frustrerende som å oppdage at printeren er tom for blekk akkurat i det du skal printe. Det kan skape unødig opphold i arbeidet ditt. Kanskje du må finne en printer du kan låne, kanskje du må ut og kjøpe blekk, og kanskje du ikke finner den blekkpatronen du trenger i din lokale butikk.

En mer effektiv arbeidsflyt

Vi anbefaler deg å handle på nettet før du er tom for blekk. På nettet finner du enkelt blekkpatronen som passer akkurat din OKI-printer. Din bestilling og informasjon vil lagres i systemet så du ikke trenger å finne frem og registrere dette på nytt. I tillegg kan du abonnere fast på bestillingen din, så du slipper å huske på å gjenta selve bestillingen.

Ved å handle blekk på denne måten, vil du få en betydelig mer effektiv arbeidsflyt. Du vil kunne fortsette å fokusere uforstyrret på arbeidet i din bedrift eller på ditt hjemmekontor.