Er din Brother-skriver tom for blekk?

Hovedgrunnen til at skriveren går tom for blekk er mengden utskrifter. Det kan likevel skje at blekkpatroner må skiftes om de ikke har vært i bruk over lengre tid. Dette er gjerne knyttet til fargepatronene og innstilingene på maskinen.

Begrens blekkforbruket

Du kan få mer ut av blekkpatronene dine ved å justere innstillingene på maskinen. Som standard er skriveren stilt inn på FARGE, men det er mulig å skifte dette til GRÅTONE. Du må samtidig velge “vanlig kopipair” for å spare blekk.

Bytte blekkpatroner

Det er viktig at du velger originale blekkpatroner når du skifter ut gamle. Feil patroner kan i verste fall skade maskinen. Å etterfylle blekk på tomme patroner er heller ikke å anbefale for det kan gi dårlig utskriftskvalitet. Tomme originale blekkpatroner kan du sende gratis til Brother. De vil da resirkulere patronene for deg. Vil du resirkulere selv.

Ta kontakt

Har du problemer med å skifte blekkpatroner eller lese av ulike innstilinger på skriveren, kan du kontakte Brothers egen kundestøtte. Er du klar til å bestille nye blekkpatroner kan du gå hit for å finne det du trenger.